*

Sinterklaas en kralen

november 2012 | Algemeen | 2 Reacties ยป


Sinterklaas is gearriveerd in de etalage. Het is een vrolijk gekleurd tafereel en ik zie heel wat kinderen naar binnen kijken. De cadeautjes zijn natuurlijk nep, lege dozen. En achter al dat moois ligt poes te rustig te slapen. Mijn trouwe gezelschap in het atelier. Tussen het werken door krijgt ze af en toe een aai over haar bolletje.

Vriendin kwam prachtige glazen kralen brengen. Gered uit de handen van een buurvrouw die haar complete lamp in de container wilde gooien. Er gaat ongetwijfeld iets moois mee gemaakt worden want ze zijn te mooi om te laten liggen.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Mieke op 27 november 2012 om precies te zijn om 11:15 am

  wat een gezellige etalage!
  Poes heeft een lekker plekje zo in dat iets te krappe mandje
  groetjes Mieke

 2. Deze reactie is gedaan door Rianne op 29 november 2012 om precies te zijn om 7:12 am

  Ziet er weer reuze gezellig uit, logies dat kinderen komen kijken naar je mooie etalage.
  Groetjes Rianne

Schrijf een reactie