*

Drukte en serene rust

november 2012 | Algemeen | 2 Reacties ยป

Opeens was het alweer woensdag, tijd voor een nieuwe blog want er gebeurt hier genoeg. Leuke dingen zoals een bezoek aan de groothandel en de leuke momenten die we met de kinderen hebben. Maar ook minder leuke dingen zoals de valpartij van oma waardoor ze met een gebroken rugwervel in het ziekenhuis ligt. En tussen al die gebeurtenissen door wordt er gewerkt in het atelier.

Gisteren kwam een goede vriendin langs die voorbeelden voor Poppedijn maakt. Ze nam zakken pepernoten mee en liet een vrolijke foto zien van de pieten die ze had gemaakt op scootertjes. Ze staan bij Poppedijn in de winkel.

Van een heel andere orde is de foto die Gretha stuurde. Ze heeft de Kerst icoon gemaakt en met een klooster op de achtergrond op de foto gezet. Het is een prachtig sereen plaatje geworden.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Ciska op 21 november 2012 om precies te zijn om 8:30 pm

    Van Harte Beterschap voor Oma wat een schrik!! Ik ga volgende week naar poppedijn om ze in het echt te bekijken en een pakketje of wat voor 5 Dec te kopen. (iig het engeltje :-)

  2. Deze reactie is gedaan door Alette Vrieling op 22 november 2012 om precies te zijn om 9:28 am

    Hallo, idd wat een schrik met Oma… wens haar maar beterschap!
    Verder zijn de pietjes op de scooter echt super leuk. Heb je ook enig idee waar ze nog meer te koop zijn? Omdat Poppedijn geen web winkel heeft en t niet uit kan om van Nooitgedacht naar Delft te rijden…
    Groetjes Alette

Schrijf een reactie