*

Aan het werk en mooie houtjes

oktober 2012 | Algemeen | 1 Reactie »

De herfst is het drukste seizoen in het atelier. Het weer nodigt uit om het in huis gezellig te maken en bezig te zijn met viltwerk. Op dit moment zijn de iconen een veel gekocht pakket. Op de inpaktafel liggen lapjes klaar om nieuwe herfst iconen in te pakken. Vanmorgen heb ik al een paar lente iconen gemaakt.

 

 

 

Verder kijk ik de hele week al tegen twee manden met houtjes aan. Ze lijken wel gemaakt voor een kabouterhuis met kaboutertafel en kabouterstoeltjes. Binnenkort hoop ik een foto van het eindresultaat te laten zien. Nu moet ik er wel mee aan de gang….

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door monique op 19 oktober 2012 om precies te zijn om 6:57 am

    ziet er heerlijk warm uit, eerlijk gezegd dacht ik bij de houtjes dat het onderdeeltjes waren voor een herfstslinger. Maar kaboutermeubeltjes klinkt wel logischer

Schrijf een reactie