*

Friese Harten

september 2012 | Algemeen | 2 Reacties ยป

Speciaal voor Niels Holgersson ontwierp ik een pakket met drie Friese hartjes. Voor de open dagen maakte ik ook nog een extra groot Fries hart als voorbeeld. Heerlijke Hollands kleuren waar je vrolijk van wordt. En ook zo leuk om te doen omdat ik Friese grootouders heb. De Friese taal is dan ook niet vreemd voor mij. Voor heel veel mensen is het onverstaanbaar maar mij geeft het horen ervan altijd een warm gevoel. Volgende maand hoopt mijn oma 80 te worden en de hele familie is dan uitgenodigd voor een groot feest. Dat zal me een mooi (Fries) gekakel worden.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Antsje op 4 oktober 2014 om precies te zijn om 10:20 am

    Graag wil ik weten of ik het pakket Friese harten kan bestellen en wat de kosten zijn. Ik hoor het graag.
    Met vriendelijke groet, Antsje

  2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 4 oktober 2014 om precies te zijn om 12:00 pm

    Hallo Antsje. Het pakket is te bestellen bij nielsholgersson.

Schrijf een reactie