*

Onweer en regen

juli 2012 | Algemeen | 1 Reactie »

Soms kun je verlangen naar regen. Vooral na een aantal lange warme dagen als de tuin snakt naar water. Dan kunnen de Donderwolkjes erg welkom zijn. Vorig jaar hebben we best veel regen gehad in de zomer. Niet altijd even leuk maar wel inspiratie voor mij. Zo ontstond het ontwerp van de Donderwolkjes. Stiekem ook omdat ik groot ontzag heb gekregen voor de bliksem sinds die achter ons huis insloeg en we na een oorverdovende knal in het donker zaten.

Op een andere regenachtige dag waarop het leek of er een kraan was open gezet maakte ik een hanger met kraan en regendrupkindjes. Niet leuk genoeg voor een ontwerp maar wel leuk genoeg om hier te laten zien.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Ghislaine op 21 juli 2012 om precies te zijn om 7:05 pm

    Hee Suzan!
    Niet leuk genoeg voor een ontwerp???
    Ik vind het enig en heel origineel!!!
    Fijn weekend! Groetjes!

Schrijf een reactie