*

Winter in de Zomer

juni 2012 | Algemeen | 1 Reactie »

De zomer is begonnen en ik ben bezig met winterontwerpen. Vorig winter ontwierp ik het Winterkind maar hij was nogal eenzaam. Afgelopen weekend kreeg hij een vader, moeder en twee zusjes. En daartussen staat hij nu blij te zijn. Nu nog twee extra voorbeelden maken. Dat doe ik vanaf het eerste uur voor Niels Holgersson en Der Kleine Troll. Als de voorbeelden klaar zijn zit het patroon goed in mijn hoofd en is het tijd voor het schrijven ervan. Voor de tekening neem ik altijd extra tijd, daaraan zijn mijn pakketten ook te herkennen. De foto wordt gemaakt op een dag dat het licht buiten goed is, het niet regent en niet te hard waait. Daarna gaat het origineel naar de drukker en vouwen Albert en ik de patronen. Het inkopen van de materialen, het snijden van de stoffen en het inpakken van de pakketten kan nog wachten tot de herfst.

Tijdens een reis naar Zuid-Frankrijk nam Albert twee minipotjes van mijn lievelingsjam mee. Ze staan nu in de keuken met het ontwerp van de Aardbei. Omdat het er zo leuk uit zien blijven de potjes nog even gesloten. Dus eet ik broodjes met verse aardbeien, zo uit de tuin.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Rianne op 25 juni 2012 om precies te zijn om 1:00 pm

    OOOhhh geweldig een hele familie. Wat zal dat een leuk tafereeltje worden zeg. Kan haast niet wachten tot het winter is. Grapje flauw mopje, eerst die heerlijke warme zomer nog.
    Groetjes Rianne

Schrijf een reactie