*

Gratis patroon van kettingen voor je

juni 2012 | Algemeen | 3 Reacties »

Bij een rommelwinkel stonden deze twee displays voor kettingen die een grote aantrekkingskracht op me hadden. Voor een euro mochten ze beide mee naar huis. De BLOEMEN KETTING leek wel gemaakt voor de grootste display. Dit patroon gaf ik vorig jaar weg voor mijn verjaardag.  En voor de kleinste maakte ik het weekend een Kabouterketting van een wolkraal. De armen en benen zijn gemaakt van kraaltjes. Hier staat een bak vol uit de tijd dat de kinderen nog klein waren. Met een beetje fantasie kun je er ook sleutelhangers en tassenhangers van maken. Hier kun je het patroon van de KABOUTERKETTING downloaden.

Veel plezier ermee!

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Mieke op 11 juni 2012 om precies te zijn om 11:19 am

  hoi Suzan, wat een leuk patroontje! Dank je wel. Ik hou erg van kleine projectjes. Ik zie hem al voor me in hollandse kleuren ;))
  groetjes Mieke

 2. Deze reactie is gedaan door Rianne op 11 juni 2012 om precies te zijn om 12:42 pm

  Leuk een kabouterketting, hanger of broche, OOk hier liggen genoeg kralen om ze te maken.
  Dank je wel voor het patroontje.
  Groetjes Rianne

 3. Deze reactie is gedaan door Miriam op 12 juni 2012 om precies te zijn om 5:24 pm

  Hoi Suzan,

  Geweldig, die kabouters! Helemaal leuk!
  Die ga ik nog wel een keer maken.
  Groetjes, Miriam

Schrijf een reactie