*

Weer aan het werk

mei 2012 | Algemeen | 1 Reactie »

De vakantie is voorbij. Het was heerlijk om de hele dag in alle rust klusjes in en rond het huis te doen. Maar nu geniet ik weer van het werken in het atelier. De eerste bestellingen van de nieuwe pakketten en het patronenboekje komen al binnen. Woensdag komt het hier allemaal te staan en zullen verschillende winkels ze al verkopen. Tot die tijd blijven de pakketten nog even een verrassing. De voorbeelden die in het nieuwe patronenboekje staan zie je alvast op de foto. Voor de foto maakte ik ze in een wijnkistje met wat blaadjes rondom.

Vanmiddag scheen de zon zo heerlijk dat ik zakjes kralen inpakte in de tuin. Daarbij kreeg ik gezelschap van de spelende poezen, het konijn dat zijn buikje rond at en de hond die lag op te drogen na het zwemmen. Terwijl zij rond zwom in het vennetje plukte ik wat bloemen voor op de tuintafel. Het begint hier oogverblindend groen te worden en ik raak haast overweldigd door alle inspiratie die de natuur biedt.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Monique op 8 mei 2012 om precies te zijn om 6:55 am

  Hoi Suzan,

  Het ziet er weer erg leuk uit:)
  Nog maar een nachtje en dan kan ik eindelijk mijn verjaardagscadeau bestellen (je patronenboekje jippie)
  Heerlijk zo’n vakantie en dat je eerste werkdag in het zonnetje is…
  Morgenvroeg kijk ik meteen naar je nieuwe ontwerpen en het boekje. (het paddestoeltje is nu al favoriet bij mij)

Schrijf een reactie