*

Het Vlinderparadijs

mei 2012 | Algemeen | 1 Reactie »

We hebben een leuk en inspirerend uitje gehad vandaag. Naar het Vlinderparadijs in Havelte. In de tropische kas fladderden honderden vlinders in de prachtigste kleuren rond tussen felgekleurde bloemen. Na even zoeken zagen we ook grote rupsen zich rond eten in de bladeren van de bananenbomen. Door zere voeten werd het voor mij een blotevoetenwandeling waardoor het nog exotischer aan deed. Bij de uitgang kochten we nog wat souvenirs. Een oranjetipje, smaragdkever en fruitkever. Ze zijn een natuurlijke dood gestorven in de vlindertuin en krijgen straks een mooi plaatsje in onze gang.

Natuurlijk bood dit alles weer inspiratie. De encyclopedie die ik toegestuurd kreeg van Dorinda werd er thuis bij gepakt. Met wat bijpassende kleuren vilt en een de ontwerptekening ga ik aan de slag. Wie weet komt er in de herfst een mooi vlinderpakket bij.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Thea op 20 mei 2012 om precies te zijn om 10:17 am

    Ik vind vlinders zo mooi, die kleuren zo mooi getekend op de vleugels.
    Ik ben benieuwd wat je gaat maken.
    Groet Thea

Schrijf een reactie