*

Moeder Aarde en Bloemenkinderen

maart 2012 | Algemeen | 2 Reacties ยป

 

Bijna twee maanden was de etalage gehuld in kille winterkleuren. Gisteren vond ik het tijd daar verandering in aan te brengen. De ondergrond werd belegd met mos en daartussen kwamen Moeder Aarde en de bloemenkinderen. In de tuin zijn het sneeuwklokje en speenkruid al gesignaleerd dus die zijn in elk geval op zijn plaats. Het is weer echt genieten van die groene kleuren.

Mijn moeder kocht ooit voor de etalage een mooie winterboom. Daar was ik heel blij mee. Het jaar er op kreeg ik weer eenzelfde boom van haar. Was ze vergeten dat ze er al een had gegeven. Helemaal geen probleem want de verfkwast was gewillig en na twee avonden blaadjes knippen en naaien staat er nu een prachtig zomerboom in de etalage. Een beetje voorbarig omdat buiten de bomen nog kaal zijn. Maar na die noeste arbeid vond ik dat de boom alvast een mooi plaatsje verdiende.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Rianne op 3 maart 2012 om precies te zijn om 1:47 pm

    Wat een prachige etalage heb je gemaakt. Al je bloemenkinderen staan er in en je lamp is ook goed te zien. MOOI!!
    Groetjes Rianne

  2. Deze reactie is gedaan door Annette op 23 november 2012 om precies te zijn om 4:13 pm

    Wat ziet het er gezellig uit. Ik ben op zoek naar zo’n winterboom, maar kan hem niet te pakken krijgen of er achterkomen waar ik die kan komen. Kunnen jullie mij hiermee misschien helpen?

Schrijf een reactie