Aankleden

Geplaatst op: 30 maart 2012

 

 

Met veel plezier hielp ik deze week mijn ouders. Omdat mijn moeder nog helemaal niets kan en mag hielp ik met het huishouden. Maar ook even lekker haar haren wassen en helpen met  aankleden en de wond verzorgen. Tijdens een wandeling met de hond zag ik allerlei wilde bloemen opkomen in het bos opkomen. Dat geeft inspiratie voor nieuwe bloemenkinderen. Zouden jullie graag zien dat er nog meer bij kwamen? 

Met mijn vader maakte ik nog een mooie fietstocht door het bos naar Harderwijk. Ik zal mijn geheim maar verklappen. Het aankleden van de vilten poppen gaat me goed af. Ook het huis en de tuin aankleden lukt aardig maar mezelf mooi in de kleren steken kan ik niet. Daarom gingen we naar By Goodies om zomerkleding aan te schaffen. Met een tas vol moois kwam ik weer thuis. Alles mooi op elkaar afgestemd en helemaal klaar voor de zomer. Ideaal voor iemand die niet van winkelen houdt.

Albert is vandaag vertrokken richting Frankrijk en de kinderen hebben hun plannen ook al klaar voor het weekend. Een mooie gelegenheid om wat nieuwe ontwerpen aan te kleden.

Pin It on Pinterest