*

Vanachter de etalage

december 2011 | Algemeen | 2 Reacties ยป

Nog even een berichtje uit het atelier. Daar wordt wat minder hard gewerkt de laatste dagen van dit jaar. Ik geniet van alle kerstkaarten die binnen komen. De slinger door het atelier hangt inmiddels vol en ik ben op de muur verder gegaan. Vriendin Jeannet kwam nog wat leuke kerstpopjes brengen om de etalage op te sieren. Die is goed gevuld en echt een lichtpuntje als je langs ons huis komt. En vanachter die etalage maak ik de laatste bestellingen van dit jaar klaar en ontwerp wat schatkistpakketten. Vandaag gaan er weer drie naar Klavertje Vier in Kolham.

 

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Rianne op 23 december 2011 om precies te zijn om 12:34 pm

    Leuk die kabouters op walnoten. Die kabouters kom je ook overal tegen. Leuk!!
    Groetjes Rianne.

  2. Deze reactie is gedaan door Gera op 29 december 2011 om precies te zijn om 6:52 pm

    Wat een leuk stel!!!

    groetjes, Gera

Schrijf een reactie