*

Oud en nieuw

december 2011 | Algemeen | 5 Reacties ยป

Op de laatste dag van het jaar bakken we oliebollen in het prieel. De vuurkorf brandt en af en toe komt er iemand langs om alvast te snoepen. Een mooi moment om het afgelopen jaar te overdenken.

Er kwamen 22 nieuwe ontwerpen uit en ook een flink aantal pakketten vulden de Schatkist. Voor het nieuwe jaar liggen al een paar ontwerpen op de plank en de rest zal in de loop van het jaar ontstaan. In mijn hoofd zit nog inspiratie genoeg.

Met heel veel plezier stapte ik elke ochtend het atelier binnen. Het blijft heerlijk om creatief bezig te zijn, de patronen te tekenen en de pakketten te maken. Maar het meest genoot ik van jullie reacties. Het geeft veel voldoening als de ontwerpen worden gewaardeerd. Ik probeer dan ook iedereen persoonlijk een reactie terug te sturen via de mail of per post.

De post bracht het afgelopen jaar ook kaarten uit Berlijn, Stockholm, Elba, Praag en nog meer plaatsten. Die kaarten waren van mijn man, Albert. Hij ruilde vorig zijn baan bij de post in voor een baan als touringcarchauffeur. Helaas zullen de kaarten van hem nu uitblijven want zijn contract is niet verlengt. In plaats daarvan komt er post van het UWV.

Ondanks dat gaan we vol goede moet aan het nieuwe jaar beginnen. We hebben elkaar, de kinderen en zijn gezond. En wie weet komt er tzt een leuke baan op zijn pad. Maar mocht iemand iets weten voor een actieve man die niet stil kan zitten, handig en heel sociaal is dan houden we ons van harte aanbevolen.

FIJNE JAARWISSELING EN ALLE GOEDS VOOR 2012 GEWENST!

Reacties

Er zijn 5 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Ciska op 31 december 2011 om precies te zijn om 5:43 pm

  Ach wat erg sinds een paar maanden hier ook een man zonder werk. Hopen op nieuwe kansen in 2012. Een goede jaarwisseling, bedankt voor al je mooie ontwerpen er ligt al een pakketje naast me om binnenkort aan te beginnen.

 2. Deze reactie is gedaan door charlotte op 1 januari 2012 om precies te zijn om 12:27 am

  Hoi Suzan,
  Ook voor jou en de jouwen alle goeds, en hopelijk is het vuurwerk om 0.00 uur het begin van het wat licht voor jou en Albert in 2012 !!!!!

 3. Deze reactie is gedaan door Agnes op 1 januari 2012 om precies te zijn om 4:20 pm

  Lieve Suus en Albert,

  De beste wensen voor het nieuwe jaar en heel veel geluk en gezondheid gewenst met elkaar en de kinderen. En voor zo’n lieve handige hardwerkende man komt er zeker een passende baan!!!!!

  Liefs uit Harderwijk

 4. Deze reactie is gedaan door Johanna op 1 januari 2012 om precies te zijn om 8:34 pm

  Hoi Suzan
  Ik wil jullie een heel fijn 2012 toewensen! Ik hoop dat je man gauw weer een nieuwe baan heeft.
  Hartelijk bedankt voor alle mooie dingen waarvan je ons hebt laten meegenieten!

 5. Deze reactie is gedaan door Hannie op 2 januari 2012 om precies te zijn om 5:40 pm

  Hoi Suzan,
  Oh, dat is balen dat Albert nu geen werk heeft. Ik hoop dat hij snel weer iets gaat vinden. Maar zoals je zegt: Jullie hebben elkaar en zijn gezond, dat is het belangrijkste. Maar toch, onzekerheid over de toekomst is wel heel vervelend. Dus heel veel succes gewenst en natuurlijk al het goede voor het nieuwe jaar.
  Groeten,
  Hannie

Schrijf een reactie