*

Kerst in het atelier

december 2011 | Algemeen | 1 Reactie »

 

 

Dinsdag vertrok Sinterklaas uit de etalage en mochten alle kerstpoppen weer tevoorschijn komen. Het is moeilijk om een goede foto van de etalage te maken maar ik wil hem toch met jullie delen. Vooral in het donker ziet het er sfeervol uit.

 

Nu ben ik bezig met de voorbereiding voor een workshop. Een aantal dames van het schaatsen komt een kerstengel maken in het atelier. Na wat slepen met de tafels gaat het lukken om iedereen een plekje te geven. De ledlampjes in de lantaarns buiten zullen de weg wijzen naar het atelier tijdens de storm die verwacht wordt. Met kerstmuziek en kerstkransjes erbij zal de kerststemming zeker komen. Ik heb er in elk geval veel zin in.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Constance op 11 december 2011 om precies te zijn om 7:38 pm

    Bedankt voor je mooie kerstkaart Suzan.

Schrijf een reactie