*

Gratis patroon en een leuke kerstkaart

december 2011 | Algemeen | 3 Reacties »

 

Vorig jaar trakteerde ik op een kerstpatroontje als je me een leuke kaart stuurde. Nog elke dag geniet ik van jullie kaarten die de muur opsieren. Het patroon van de ZINGENDE ENGEL kun je nu downloaden. Misschien vind je deze drukke decembermaand nog tijd om er iets leuks mee te doen.

 

 

 

Dit jaar heb ik prachtige kerstkaarten om te sturen. Wil je zo’n leuke kaart dan mag je me een (kerst)kaart sturen met daarop ook je eigen adres. Een postzegel bijsluiten is niet nodig. Je krijgt een persoonlijk bericht uit het atelier thuisgestuurd. In januari laat ik onze kinderen de twee mooiste kaarten kiezen. Diegenen mogen een pakket uitzoeken. Zou de postbode weer zoveel post komen brengen? Ik verheug me er nu al op.

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Gracia op 9 december 2011 om precies te zijn om 2:38 pm

  Ah, ja die heb ik nog liggen van vorig jaar en ga ik dit jaar zeker maken. Eens zien of ik ook nog een mooi kaartje jouw kant weer op kan krijgen dit jaar….

 2. Deze reactie is gedaan door Marian/pink princess op 12 december 2011 om precies te zijn om 9:58 pm

  Wat een lief idee zeg, ga eens kijken of ik een leuke kaart voor je heb. Mag ik dan wel je adres? Anders hebben de postbodes (waarvan ik er ook eentje ben ) het wel erg moeilijk :)

  Groetjes van Marian

 3. Deze reactie is gedaan door janey op 28 december 2011 om precies te zijn om 12:20 pm

  Ik ben inspiratie aan het opdoen om wat mooie viltwerken te maken en ben erg onder de indruk van je stercreatie en de sterrenkindjes. Ik vroeg me af uit welk boek de drie sterrenkindjes kwamen. Dat lijkt me wel leuk om uit voor te lezen voor mijn dochter van 4 en zoon van 1.

Schrijf een reactie