*

Er even tussen uit

december 2011 | Algemeen | 2 Reacties ยป

 

Ik ga er even tussen uit om mijn familie op de Veluwe te bezoeken. Weer even kind zijn bij mijn ouders thuis en wandelen met de hond in het bos. En natuurlijk mijn zus, zwager en drie neefjes bezoeken. Mijn zus wil graag haken maar het lukt niet zo goed. Nu heb ik me vorig jaar twee weken suf gehaakt in bloemen en paddenstoelen dus samen komen we er wel uit.

De reis gaat met de trein en de koffer gaat mee. Op een of andere manier gaat er altijd weer van alles mee richting Assen. Het atelier laat ik brandschoon achter. Voor de kerst zijn alle planken afgestoft en is alles weer netjes gesorteerd in de kasten gelegd. Jammer dat je dat niet kunt zien op de foto maar ik ben er trots op. Rommel maken kan ik goed maar schoonmaken is niet mijn hobby.

Ondertussen komen er nog steeds kerstkaarten binnen. In het nieuwe jaar moet er maar een mooie doos komen zodat ik alles kan bewaren. Zo kan ik nog lang nagenieten van de leuke post die er gebracht is.

Tot zaterdag!

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Gera op 29 december 2011 om precies te zijn om 6:48 pm

  OOOOOOOOO, wat een geweldig gezicht al je ontwerpen zo bij elkaar!!
  En ik ben jaloers op je prachtig opgeruimde atelier!! Wat een heerlijkheid. Straks weer alle ruimte voor nog meer prachtige ontwerpen!

  Heerlijk even naar je familie. Wens je fijne dagen en voor het komende jaar alle goeds!

  groetjes, Gera
  p.s. je mooie kaart hangt op een speciaal plekje. Dankjewel.

 2. Deze reactie is gedaan door Atelier de Vier Jaargetijden op 30 december 2011 om precies te zijn om 10:39 am

  Veel plezier samen met je familie.
  Groet The

Schrijf een reactie