*

Donkere dagen vol licht

december 2011 | Algemeen | 2 Reacties »

Het zijn de donkere dagen voor kerst en in het atelier is het rustig. Alle achterstallige klusjes worden afgewerkt zodat het komende jaar met een schone lei kan worden begonnen. Ik tref de voorbereidingen voor het balansen in januari: de voorraad materialen staat al in een lijst met de bedragen. In januari mag ik gaan tellen om de aantallen erbij te schrijven. En dan kom ik weer leuke spullen tegen die bijna waren vergeten. Leuke besjes, blaadjes, zijdelont, ansichtkaarten en meer. Zo kwam het idee om wat leuks met de houten lijstjes te doen die bij verschillende winkels te koop zijn. Heel eenvoudig en gelijk zo’n leuk tafereeltje.

Elke dag wacht ik met plezier op de postbode. Er zijn al heel wat leuke kaarten binnen gekomen die stuk voor stuk een plekje krijgen in het atelier. Het zijn leuke lichtpuntjes deze dagen.

De komende dagen zal het hier feest zijn. Zondag en maandag zal ik erover schrijven.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Gracia op 15 december 2011 om precies te zijn om 4:01 pm

  Wat een leuk idee idd zo met de lijstjes. De lichtdragertjes maakte ik ook al eens, maar op de tafel van De Noest is niet voldoende plaats voor de kerstgroep en deze popjes. Maar dit is ook heel erg leuk!!

 2. Deze reactie is gedaan door Leonie op 29 januari 2012 om precies te zijn om 9:57 pm

  Wat mooi zo in die lijstjes!
  Vind dit een hartstikke leuk idee
  Mag ik vragen waar je die lijstjes gekocht hebt?
  Groetjes Leonie

Schrijf een reactie