*

Vlaamse gaaien

september 2011 | Algemeen | 3 Reacties »

 

Regelmatig schreeuwen ze ons ’s ochtends wakker: Vlaamse gaaien. Achter onze tuin zijn veel eikelbomen en nu de eikels beginnen te vallen slaat hun verzamelwoede toe. Ze zijn prachtig om te zien maar ik heb ze liever niet in onze tuin. Ze kunnen namelijk niet van de appels afblijven en pikken er gaatjes in. Maar als ik dan zo’n prachtig veertje op de grond vind vergeet ik dat weer snel.

Ze brachten me een paar jaar geleden op het idee om een ontwerp met een Vlaamse gaai te maken. In het ideeënboek plakte ik een mooie afbeelding van de gaai met de bedoeling hem na te maken. Maar dieren maken van vilt is niet mijn sterkste kant dus ligt het ontwerp half af in een doosje. Voor de foto mag hij even het daglicht zien om volgens weer netjes te worden opgeborgen. Misschien komt hij er ooit nog eens uit…

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door judith op 15 september 2011 om precies te zijn om 8:38 pm

  wow, nou t gaat je vast nog wel een keer lukken. lijkt me erg leuk iedere keer wat ontwerpen

 2. Deze reactie is gedaan door Aukje (www.aukjesatelier.nl) op 17 september 2011 om precies te zijn om 10:09 pm

  De veer op zich zou ook al een mooi viltproject zijn ;)
  Prachtige kleuren!

 3. Deze reactie is gedaan door Gera op 19 september 2011 om precies te zijn om 6:18 pm

  Hoi Suzan,

  Wat een prachtige veer! En het ontwerp ziet er al veelbelovend uit. Komt vast goed! Ik zie het al helemaal zitten. Succes met ontwerpen. En reken maar alvast op mij met het kopen van een pakketje!

  groetjes, Gera

Schrijf een reactie