*

Stokjes op reis

september 2011 | Algemeen | 2 Reacties ยป

De nieuwe pakketten zijn nu bijna een week in de verkoop. Er kwamen veel bestellingen binnen. Het was hard werken en goed nadenken om geen fouten te maken. Maar het is goed gegaan. Nu heb ik de rust om voor de Kreadoe te gaan ontwerpen. Dan hoop ik weer zeven nieuwe ontwerpen uit te brengen. De Winter Icoon is in elk geval klaar. Zaterdag toen het mooi weer was zat ik aan de tuintafel te ontwerpen. En ik was tevreden. Het patroon ligt nu bij de drukker, je kunt tenslotte niet vroeg genoeg beginnen. Toch blijft het bijzonder om met zomerse temperaturen iets met sneeuw te ontwerpen. Nu begint het verzamelen van de bijbehorende materialen. Er zit ook een klein stokje in voor een bezem. Die kan ik jullie zelf laten zoeken maar ik heb besloten ze in het pakket te doen. Dus ging ik met een bakje de tuin in. Gelukkig had het hard gewaaid en lagen er genoeg stokjes van de zwarte Els die in de hoek van de tuin staat. Ook de Boeren Jasmijn gaf geschikte stokjes voor de bezem. Ze liggen nu te drogen en wachten om in november op reis te gaan door Nederland en ver daar buiten.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Tine op 6 september 2011 om precies te zijn om 10:17 pm

    Fijn om te horen wat er allemaal aan voorafgaat! IK kijk alvast uit naar de nieuwe pakketten! Ben hier vnavond ook flink aan het handwerken;-)

  2. Deze reactie is gedaan door Aukje (www.aukjesatelier.nl) op 8 september 2011 om precies te zijn om 10:31 am

    Dat lijkt me inderdaad een hele speciale ervaring om in het zonnetje bezig te zijn met pakketjes voor het winterseizoen… Een erg leuk idee om de stokjes uit je tuin te gebruiken :D

Schrijf een reactie