*

Zomerpietjes

juli 2011 | Algemeen | 1 Reactie »

Zelfs in de zomer verkoop ik zo af en toe pakketten van Sinterklaas en Zwarte Piet. En zo kon het gebeuren dat de bak met Pieten pakketten opeens leeg was. Nu had ik even ervoor al een aantal hoofdjes voor de Pietjes geverfd. Gewoon omdat het rustig in het atelier was en ik het buiten aan de tuintafel kon doen. Met behulp van de malletjes sneed ik alle vilt en maakte een aantal pakketten van de Pietjes klaar. Het gaf inspiratie voor een nieuw Sinterklaas ontwerp. Om het leuk op de foto te zetten zocht ik in de kast bijpassend sinterklaaspapier. De kinderen keken me wel raar aan toen ze me bezig zagen.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Gracia op 26 juli 2011 om precies te zijn om 8:32 pm

    Ik moet bekennen dat mijn hoofd soms ook al bij Sinterklaas is en de herfst. Komt vast ook door de vele regen. Maar….ik vind het ook prettig om een beetje vooruit te werken. In de vakantie neem ik vast een of twee pakketjes met pietjes mee….

Schrijf een reactie