*

Ik doe een boekje open

juli 2011 | Algemeen | 2 Reacties »

Nu het zomervakantie is ga ik het ook wat rustiger aan doen. Het atelier ligt er netjes en opgeruimd bij. Het is tijd om uit te rusten na hard werken. De handwerkmand blijft even onaangeroerd staan. Maar in mijn hoofd gaat het gewoon door. Want inspiratie hou je nu eenmaal niet tegen. Daarom heb ik altijd een ideeënboekje bij de hand. In 2005 kreeg ik het boekje van Gera van Septemberspring. Sindsdien teken, schrijf en plak ik er bijna wekelijks in. Het is een prachtig document van de laatste jaren geworden. Alleen heeft het boekje zijn langste tijd gehad: het is bijna vol. Een teken dat ik nog steeds inspiratie en ideeën heb. Een nieuw exemplaar ligt al te wachten. Nog helemaal leeg om straks gevuld te worden met kleurige tekeningen en foto’s.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door esther op 16 juli 2011 om precies te zijn om 8:41 pm

    Hoi Suzan,

    Wat leuk om te zien hoe jij je inspiratie omzet tot iets concreets. Een mooi verzamelwerk om zo nu en dan in terug te kijken lijkt me! Ik hoop dat je nog veel van deze schriften mag volmaken….

  2. Deze reactie is gedaan door Gera op 18 juli 2011 om precies te zijn om 4:54 pm

    Leuk om te zien!! Heerlijk zo’n naslagwerk. Vooruitkijken en mijmeren! Terugzien en blij zijn.

    groetjes, Gera

Schrijf een reactie