*

Prijsverhoging

juni 2011 | Algemeen | 4 Reacties ยป

Helaas, ik ontkom er nu echt niet meer aan. De prijzen van de pakketten van Atelier Pippilotta moeten omhoog. Vanmorgen belde de boekhouder dat mijn brutomarge erg is gedaald. Ik was er al een beetje bang voor want de inkoopprijzen van het vilt, kralen, tricot en de wol zijn de afgelopen jaren flink gestegen. De laatste keer dat ik de prijzen van de pakketten heb verhoogd was in 2004. Toch zijn er ondertussen al verschillende prijsverhogingen bij mijn leveranciers geweest. Steeds probeerde ik goedkoper te kunnen inkopen en met leveranciers te onderhandelen over de prijs om de prijs om zo de prijs van de pakketten laag te kunnen houden. Maar het gaat niet meer. Straks gaat de belastingdienst nog denken dat ik er een zwarte handel op na houd buiten de boekhouding om. Dus zit ik achter de computer om de prijzen aan te passen. Hoe zou Pippi Langkous zoiets oplossen?

Reacties

Er zijn 4 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Gerda Lugtenburg op 7 juni 2011 om precies te zijn om 1:49 pm

  het is normaal dat je de prijsverhogingen aan ons door moet berekenen anders verdien jij er niets meer aan.
  Vind toch dat jou pakketjes altijd een klein prijsje zijn dus ik denk als je ze verhoogt ze ook nog worden gekocht hoor.

  Groetjes gerda

 2. Deze reactie is gedaan door Marije van der Horst op 8 juni 2011 om precies te zijn om 12:10 pm

  Natuurlijk is het logisch dat de prijzen omhoog moeten. De prijzen waren vergeleken met andere altijd heel goed en zelfs met een verhoging weet ik zeker dat ze goed blijven. Je moet ook verdienen. Alle mensen die jou pakketjes kopen hebben veel plezier van het maken. Dus die prijsverhoging kan echt wel!
  Succes met rekenen en als je het echt niet meer weet kijk je maar even naar Pippi, ze heeft vast een goede oplossing :)

 3. Deze reactie is gedaan door Silvia op 8 juni 2011 om precies te zijn om 7:00 pm

  Geeft niks! Jouw pakketjes zijn heel goedkoop, en zijn best meer waard! Lekker omhoog die prijzen dus!
  Hartelijke groet, Silvia.

 4. Deze reactie is gedaan door Monique op 9 juni 2011 om precies te zijn om 2:08 pm

  Pippi heeft een schatkist waaruit ze keer op keer geld kan pakken, helaas is dat aan ons gewone mensen niet gegund, maar niet getreurd, het is niet meer dan normaal dat de stijgende kosten aan ons (klanten) doorberekend worden, Suzan, je bent een prachtmens en ik ben erg blij dat je je mooie ontwerpjes met ons deelt.

Schrijf een reactie