*

Roze bloemenzee

mei 2011 | Algemeen | 2 Reacties ยป

De nieuwe pakketten zijn goed ontvangen. Ik had een flinke voorraad gemaakt maar die slinkt al aardig. Van de Koekoeksbloem heb ik al twee keer een extra voorraad moeten maken. Zelf vind ik de bloemenkinderen erg leuk om te ontwerpen. De inspiratie ligt in onze eigen tuin. Deze roze bloemenzee verwelkomt me elke keer als ik er langs loop. Eigenlijk zijn ze een beetje aan het overwoekeren geslagen en moet er flink uitgedund gaan worden. Maar het ziet er zo vrolijk uit dat ik het nog niet over mijn hart kan krijgen ze op de composthoop te gooien. Dat zou erg ondankbaar zijn voor de inspiratie die ze gaven.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 13 mei 2011 om precies te zijn om 11:05 am

  Wat schattig :D
  Echt prachtig hoe je het bloempje hebt gemaakt en het vlindertje is een heel lief detail!
  En wat zijn ze mooi he? die Koekoeksbloemen…
  Groet, Aukje

 2. Deze reactie is gedaan door Constance op 13 mei 2011 om precies te zijn om 6:47 pm

  Geweldig!!!wat een heerlijk gezicht en dan nog moeder aarde toppie
  groetjes
  Constance

Schrijf een reactie