*

Diyo Nepal

mei 2011 | Algemeen | 7 Reacties »

Twee heel enthousiaste vrijwilligers van de Stichting Diyo Nepal kwamen maandagmorgen in het atelier. Ze brachten een doos vol moois uit Nepal, speciaal gemaakt voor Atelier Pippilotta. Ik kan er nog niets over zeggen want het wordt verwerkt in een pakket dat tijdens de Kreadoe in november uit zal komen. Twee mannen hebben het speciaal voor mij gemaakt en hebben zo een groot deel van hun jaarsalaris verdiend. Dat alleen al gaf een goed gevoel. Na aftrek van de kosten zal de opbrengst van het pakket naar Nepal gaan. Daar worden er veel goede dingen mee gedaan. In de doos zaten ook cadeautjes voor mij. Ze krijgen een mooi plaatsje in het atelier zodat ik er naar kan kijken als ik voor Nepal ga ontwerpen.

Eerder verkocht ik het patroonblad van Knuffel Vaya voor de stichting. Het bracht tot nu toe al € 495 op en is nog steeds te koop via Atelier Pippilotta. Op de site van www.diyonepal.nl kun je meer informatie over Nepal vinden. Binnenkort wordt hun site helemaal vernieuwd met recente informatie.

Reacties

Er zijn 7 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Evelien op 17 mei 2011 om precies te zijn om 9:01 pm

  Hoi Suzan,

  Ik ben zo benieuwd!! Kan Vaya bestellen bij jou??

  Groetjes,
  Evelien

 2. Deze reactie is gedaan door Evelien op 17 mei 2011 om precies te zijn om 9:01 pm

  Hoi Suzan,
  Wat leuk! Ik ben erg benieuwd!

  Gaat zou ik Vaya willen bestellen bij jou. Kan dat?

  Groetjes,
  Evelien

 3. Deze reactie is gedaan door suzanbarelds op 18 mei 2011 om precies te zijn om 12:17 pm

  Hoi Evelien,

  Wat leuk dat je Vaya wilt bestellen! Het patroonblad kost 3 euro en ik stuur hem online naar je toe. Daarvoor stuur ik je nog een mail.

  Groetjes van Suzan.

 4. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 18 mei 2011 om precies te zijn om 11:51 am

  Heel gaaf dat je dit doet en mooi ook, die cadeautjes die je kreeg. Ik houd je blog in de gaten ;)

 5. Deze reactie is gedaan door Gretha op 18 mei 2011 om precies te zijn om 10:52 pm

  wat leuk dat vaya een vervolg krijgt! ben benieuwd. enne…mooie nieuwe zomerontwerpen hoor!

 6. Deze reactie is gedaan door janette op 23 mei 2011 om precies te zijn om 7:59 pm

  in het nieuwe nummer van landleven staat een leuk tafelkleed iets voor jou? Ik wil graag vaya bestellen en als de nieuwe uitkomt die ook. Je hebt weer mooie dingen ontworpen. groetjes janette

 7. Deze reactie is gedaan door suzanbarelds op 24 mei 2011 om precies te zijn om 9:01 am

  Hallo Janette, ik ga vandaag gelijk kijken in de winkel naar Landleven. Ben benieuwd naar het tafelkleed. Over Vaya zal ik je even persoonlijk mailen.
  Groetjes van Suzan.

Schrijf een reactie