*

Daglicht

mei 2011 | Algemeen | 1 Reactie »

Het was een heerlijke rommelige week met leuke afspraken. Ik heb veel bezoek gehad in het atelier en die keken hun ogen uit want er is hier veel te zien. Zo ook mijn moeder die heel lang niet was geweest door een hernia. Nu kon ik haar alle nieuwe ontwerpen in het echt laten zien. Ze mocht ook de nieuwe ontwerpen voor de herfst zien want die zijn allemaal al uitgewerkt. De voorbeelden liggen in een doosje te wachten en mochten voor de gelegenheid weer even het daglicht zien. Ook ideeën waarvan ik niet weet of het leuk genoeg is werden gekeurd. Heerlijk om even te kunnen overleggen met je moeder. De voorbeelden zitten nu weer netjes in de doos en staan in het magazijn te wachten tot september. Tenminste als er niemand ontsnapt…..

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door janette op 27 mei 2011 om precies te zijn om 1:27 pm

    Sorry suzanne het tafelkleed staat niet in landleven maar in buitenleven

    gr janette

Schrijf een reactie