*

Als je haar maar goed zit

februari 2011 | Algemeen | 3 Reacties »

Toen ik het atelier begon had ik lange haren waar ik meestal twee vlechten van maakte. De kinderen waren nog kleiner en we keken regelmatig naar de films van Pippi Langkous. De naam Pippilotta was een voor de hand liggende keuze. Nu heb ik kort haar dat niet in model wil blijven. Met de harde wind van de afgelopen dagen wordt het er niet beter op. Wat zou het toch mooi zijn als ik op een morgen wakker werd met prachtige lange haren waar ik vlechten in kon maken. Ach, dromen moet je hebben.

De poppen die ik maak voorzie ik graag van een mooi bosje haar. Een geborduurde pony van haakkatoen, krulletjes van Wensleydale wol of gewoon een dotje wol op het hoofd. Alles is mogelijk. Maar het liefst geef ik ze lieve vlechtjes. Over ruim twee weken komen de lentepakketten uit. En ik kan vast verklappen dat er ook weer vlechtjes bij zitten.

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Rianne op 8 februari 2011 om precies te zijn om 11:09 pm

  Leuk zo al die koppies en ja vlechtjes zijn altijd erg leuk. Ik wens je dochter veel succes de komende tijd. Ik zal voor haar duimen.
  Groetjes Rianne.

 2. Deze reactie is gedaan door Constance op 8 februari 2011 om precies te zijn om 11:45 pm

  Ach wat een mooi gezicht al die popjes bij elkaar!
  ik kijk er naar uit hoor naar die nieuwe pakketten.
  gr.Constance

 3. Deze reactie is gedaan door Miriam op 12 februari 2011 om precies te zijn om 10:46 pm

  Haha, leuk…een smoelenboek van je poppen!
  Leuk dat variëren van kapsels met wol. Ik ben erg benieuwd naar je voorjaarspakketten, zal vast weer erg leuk zijn!
  Groetjes, Miriam

Schrijf een reactie