*

Winnaars

januari 2011 | Algemeen | 4 Reacties ยป

De drie leukste kaarten volgens mijn man en kinderen zie je hier op de foto. De Pippilotta kaart is van Hennie Visser uit Lelystad, de vlinderkaart van Tanja Millenaar uit Den Haag en de hulstkaart is van Evelyn Dekker uit IJmuiden. Willen jullie contact met me opnemen voor je prijs? Je mag een bestaand pakket uitzoeken of wachten tot de nieuwe voorjaarspakketten uitkomen op 25 februari. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Reacties

Er zijn 4 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Evelyn Dekker op 10 januari 2011 om precies te zijn om 11:19 am

  Wat een leuke verrassing zo op de maandagochtend, mijn kaart op de foto en een mooi pakket uitzoeken, wat een bof!! Dankjewel Suzan (en ook je man en kinders natuurlijk). Ik ga eens even bedenken wat ik graag zou willen, ben ook wel erg benieuwd naar de nieuwe pakketten… mhh lastig lastig…
  Liefs Evelyn

 2. Deze reactie is gedaan door Hennie Visser op 10 januari 2011 om precies te zijn om 2:50 pm

  Wat ontzettend leuk dat ik bij de 3 winnaars hoor.
  Ik zal eens even kijken wat voor leuks ik ga kiezen, Alvast bedankt.

  Lieve groetjes Hennie

 3. Deze reactie is gedaan door Hennie Visser op 10 januari 2011 om precies te zijn om 3:10 pm

  Wat een verrassing, Ik ben er erg blij mee dat ik tussen de drie winnaars zit.
  Ik zal er even goed over nadenken en wil toch wel wachten op de nieuwe paketten.
  Alvast bedankt!
  Lieve groetjes Hennie

 4. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 15 januari 2011 om precies te zijn om 2:30 pm

  Terrechte winnaars! wat een mooie kaarten :D

Schrijf een reactie