*

Uitkijken naar het voorjaar

januari 2011 | Algemeen | 2 Reacties ยป

Nu de winter al wat langer aan de gang is komt toch het verlangen naar het voorjaar. Naar de tijd dat de dagen langer zijn en dat we weer buiten kunnen zitten. Zaterdag hebben we al even de vuurkorf aan gedaan en buiten koffie gedronken. Natuurlijk was het nog fris en moesten we een dikke jas aan. Ik nam ondertussen de tuin goed in me op en probeerde me voor te stellen hoe het er straks uit zal gaan zien. De bomen weer in het groen, frisse houtsnippers en de kleur van de bloemen. De appelbomen zullen minder appels geven omdat ze zijn gesnoeid. Als ze maar wel flink in het blad komen en straks schaduw geven over het terras. In gedachten ligt er al een mooi kleedje over de tuintafel en staan er verse bloemen en de naaimand op. Gewapend met camera maakte ik met Pippi een rondje door de tuin en zag de kopjes van de sedum en de sering maar ook nog veel paddestoelen die hier welig groeien door de vochtige grond.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 30 januari 2011 om precies te zijn om 3:50 pm

    Voor je het weet staat je tuin in volle bloei :D
    Leuk, deze foto’s!

  2. Deze reactie is gedaan door Jeanine op 31 januari 2011 om precies te zijn om 12:11 am

    Wat leuk om te lezen!Het is dus iets wat echt bij jhe hoort! en de tekeningen zien er goed uit! Teken / schilder je nu nog?

    Groetjes, Jeanine.

Schrijf een reactie