*

Post

december 2010 | Algemeen | 1 Reactie »

Gisteren ontving ik weer een hele stapel leuke kaarten voor mijn muur. Sommige enveloppen waren al afgestempeld op 8 december. Dat betekend dat er flinke vertragingen zijn bij de TNT. Het kan dus zijn dat je nog niet je retourenveloppe hebt ontvangen. Wil je ook post van mij ontvangen ondanks de vertraging? Klik dan op “november 2010” onder het kopje “oudere berichten van de voorpagina”.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Evelyn Dekker op 28 december 2010 om precies te zijn om 1:25 pm

  Hoi Suzan,
  Ik ben heel benieuwd of mijn kaartje (met een viltbroche hulstblaadje met kindje) is aangekomen, heb er erg mijn best op gedaan en nog geen patroon ontvangen. Ik ben ook erg benieuwd hoe je muur er ondertussen uitziet, vind het een erg leuke actie!

  Ik heb toevallig vandaag net het pakketje regenboogkristal ontvangen van atelier de klaproos, helemaal super, zo schattig en vrolijk pakketje weer, mijn complimenten hoor!!

  alvast een fijne jaarwisseling!
  Groetjes Evelyn

Schrijf een reactie