*

OUD EN NIEUW

december 2010 | Algemeen | 4 Reacties »

Zo aan het eind van het oude jaar laat ik mijn gedachten gaan over alles wat is geweest. In ons gezin met drie pubers gebeurt er natuurlijk dagelijks van alles maar ik denk niet dat ze het leuk vinden dat ik dat hier ga vertellen. Dus hou ik het op een terugblik op het atelier.

Albert bouwde in de lente een handig magazijn aan het atelier waar alle voorraad in kan. In het atelier is nu meer ruimte zodat het maken van de pakketten prettiger gaat. Mijn broer maakte deze prachtige site voor me. Dat gaf me de mogelijkheid om wat meer over mij en de gang van zaken in het atelier te vertellen. Aan de reacties die ik krijg en de vele kaarten die ik de afgelopen maand heb gekregen weet ik dat dit op prijs wordt gesteld. Door de verhalen op mijn site kwam er een artikel in het weekblad Margriet. Ook kwamen maar liefst 24 nieuwe pakketten bij die goed werden ontvangen. Ik mocht een aantal nieuwe winkels aan de lijst met verkoopadressen toevoegen en er waren leuke beursen waarvan ik er ook twee heb bezocht. Voor de Stichting Diyo Nepal maakte ik het patroonbad Knuffel Vaya. Vorige week kon ik weer € 105 over maken aan ze en in totaal heeft het patroonblad € 480 opgebracht. En dat dankzij jullie! Iemand schreef op haar kaartje: het was een leuk Pippilotta jaar. En eigenlijk ben ik zelf ook heel tevreden.

Het nieuwe jaar kan ik in elk geval elke dag genieten van mijn prachtige muur met alle kaarten. Volgende week gaan de kinderen en Albert een top drie van de leukste kaarten maken. De afzenders daarvan mogen een pakket uitzoeken. Ik hoop nog op een Elfstedentocht zodat ik een gratis patroontje op de site kan zetten. Verder liggen er voor 25 februari weer vier nieuwe voorjaarsontwerpen klaar. Voor de zomer ben ik ook al aan het ontwerpen want ik werk graag in het voren. En verder ligt het hele jaar nog open en is alles nog een verrassing, ook voor mij.

VOOR HET NIEUWE JAAR WENS IK JULLIE VEEL GOEDS EN CREATIVITEIT!

Reacties

Er zijn 4 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 31 december 2010 om precies te zijn om 1:55 pm

  Ik vond het heel leuk om je via Twitter te ontmoeten en zo op je site en je blog te komen. Bedankt voor ons contact in 2010.. Ik kijk uit naar je verhalen en ontwerpen in 2011. Fijne jaarwisseling en een fantastisch nieuwjaar gewenst!

 2. Deze reactie is gedaan door Agnes op 31 december 2010 om precies te zijn om 5:16 pm

  Lieve Suus!

  Ik wens je een creatief jaar toe en veel geluk en gezondheid samen met Albert en de kids!

  Liefs,
  Agnes

 3. Deze reactie is gedaan door Miriam op 1 januari 2011 om precies te zijn om 10:51 pm

  Hoi Suzan,
  Wij wensen jullie allen een fijn, gezond, zonnig en creatief 2011 toe. Veel plezier met je werk/hobby!
  Groetjes, Vincent, Miriam, Ruben en Lucas

 4. Deze reactie is gedaan door Rianne op 9 januari 2011 om precies te zijn om 8:29 am

  Leuke kabouter kan niet wachten tot het herfst is als je hem gaat uitbrengen. Zelfs je administratie ziet er leuk uit.
  Lieve groetjes Rianne.

Schrijf een reactie