*

Lenteontwerpen in de winter

december 2010 | Algemeen | 3 Reacties »

Op dit moment is het wat rustiger in het atelier. Dat geeft me de tijd om alvast voor de lente te ontwerpen. De eerste ontwerpen liggen al klaar. Wolvilt in zachte voorjaarstinten glijden door mijn handen terwijl buiten de vogeltjes aan de vetbolletjes hangen. Er komt natuurlijk weer een lief bloemenkind bij. Zo’n mooi bloemetje dat in maart spontaan opkomt in vochtige grond. En aangezien onze tuin nogal nat is mag ik genieten van die gele bloemetjes. Misschien raad je het al: het is Speenkruid. Voor het hart van de bloem ging ik op zoek naar gele glaskralen. Het was nog een heel gezoek om die te vinden. Alle kleuren van de regenboog zijn te koop maar geel schijnt nogal moeilijk te zijn. Toch vond ik uiteindelijk een aantal zakjes met precies de goede kleur.

De wand met kaarten wordt steeds vrolijker. Die laat ik graag even zien. Alle kleuren van de regenboog zijn vertegenwoordigd. Je wordt gewoon vrolijk als je naar de muur kijkt. En dan te bedenken dat er ook kaarten uit Duitsland, Muscat en Noorwegen bij zitten.

In het magazijn staat een flinke voorraad lege verzenddozen. Gekregen van een schaatsvriend die ze zelfs kwam brengen. Met zo’n stapel hoef ik voorlopig niet te hamsteren bij de supermarkt. Dat ik zo blij kan zijn met lege dozen had ik vroeger niet kunnen bedenken.

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Gracia op 10 december 2010 om precies te zijn om 3:56 pm

  Wat leuk dat je ook reacties uit het buitenland hebt gekregen!

 2. Deze reactie is gedaan door Monique op 12 december 2010 om precies te zijn om 2:57 pm

  Doe het rustig aan na die val, akelig hoor.
  Ik vind het altijd leuk om je berichtjes te lezen, ze zijn zo gezellig:)

 3. Deze reactie is gedaan door Gerda op 15 december 2010 om precies te zijn om 10:39 am

  ben benieuwd wat je nieuwe ontwerp wordt vind je bloemenkindjes altijd er erg leuk en lief uitzien.
  Wat een hoop kaartjes heb je al hangen en de mijne is ook aangekomen ondanks de stakking hoop dat het patroon vandaag binnenkomt wil hem zo graag maken.

  Groetjes gerda

Schrijf een reactie