*

Kaartje voor mij, verrassing voor jou…. vervolg

december 2010 | Algemeen | 2 Reacties »

Voor de tweede dag kon ik niet wachten tot de postbode kwam. En ja hoor, om half twee was het zover. Iemand met oranje/zwarte kleding liep door de pas gevallen sneeuw richting onze brievenbus. Tot drie keer toe ging er een handje vol enveloppen in. En nu voelt het of ik jarig ben. Drie kwartier lang kon ik de enveloppen openen, kaarten bekijken en lezen en de retourenveloppe vullen. Tot mijn grote verrassing zat er zelfs een kaartje van mijn man bij. Die had hij gisteren gestuurd nadat hij een schoolklas in Den Haag had afgezet en moest wachten.

De muur gaat zeker goed gevuld worden met de leuke kaarten en lieve berichtjes. Van koeienkaarten tot zelfgemaakt kaarten en van foto’s tot kleine poppetjes. Alles is even leuk. En ze komen uit het hele land: van Gasselternijveen en Zaandam tot Tilburg. Ik zit nog met een grote smile dit berichtje te schrijven. Morgen laat ik zien wat ik zelf met het patroontje heb gedaan en dan zie je ook de muur met de gekregen kaarten.

Wil je ook een verrassing in je brievenbus? Lees dan het berichtje hier onder.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Fokelina op 2 december 2010 om precies te zijn om 5:22 pm

  Ik heb jouw verrassing inmiddels gekregen, erg leuk!
  Heel erg bedankt en ik hoop dat je nog heel veel kaartjes zult krijgen.
  Vrolijke groet, Fokelina (Freubelina ;-) )

 2. Deze reactie is gedaan door charlotte op 3 december 2010 om precies te zijn om 12:25 pm

  Hoi Suzan,
  Wat leuk ! De parelduikertjes zijn ook bij mij het begin geweest van deze leuke hobby; ze hangen nog steeds voor het keukenraam (al drie jaar !) ga ze ook een keer in een andere kleurstelling maken denk ik …waarschijnlijk regenboog !!!! Groet, Charlotte

Schrijf een reactie