*

Kaartje voor mij, verrassing voor jou…. vervolg

december 2010 | Algemeen | 11 Reacties »

Het was alweer feest om zoveel post te ontvangen. Negentien prachtige kaarten en zelfs een leuk haakwerkje. Vaak ook met een lieve tekst. Als je alleen werkt is het zo leuk om al die reacties te krijgen. Ik ga dan ook met een grote glimlach het weekend in. De kale muur begint er al heel vrolijk uit te zien. Kaarten die vandaag binnen kwamen gaan eerst nog even mee in de huiskamer want de rest van het gezin geniet met mij mee. De oudste opperde dat de mooiste kaart beloond moet worden met een gratis pakket. Daar had ik nog niet over nagedacht maar ik vind het een leuk idee dat ik ga uitvoeren. Het kiezen van de kaart laat ik aan de rest van het gezin over en daar wacht ik natuurlijk nog even mee tot de kaartenstroom is afgenomen.

Het patroon van de Zingende Engel kun je gebruiken voor de kerst. In heel veel winkels zijn prachtige rieten hangers te koop. Ik kon de verleiding van die mooie klokjes aan een lint niet weerstaan. Daar heeft mijn engel een plekje in gekregen. Ik ben heel benieuwd wat jullie ermee doen.

Reacties

Er zijn 11 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door janette op 3 december 2010 om precies te zijn om 4:44 pm

  bedankt voor je patroontje en veel plezier met alle kaarten

 2. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 3 december 2010 om precies te zijn om 6:29 pm

  Je muur ziet er inderdaad gezellig uit! Ik kijk uit naar de envelop met het patroontje van de zingende engel en zal er over bloggen al ik het af heb ;)

 3. Deze reactie is gedaan door Dory op 3 december 2010 om precies te zijn om 7:44 pm

  Dank je wel voor het patroontje, ben er blij mee.
  Net zoals jij blij bent met je mooie kaarten.
  Geniet ervan!
  Hartelijke groet,
  Dory

 4. Deze reactie is gedaan door Monique op 3 december 2010 om precies te zijn om 9:52 pm

  Bedankt voor het leuke patroontje:)

 5. Deze reactie is gedaan door Irma op 4 december 2010 om precies te zijn om 11:09 am

  Bedankt voor het leuke patroontje.
  Je muur komt er al een stuk vrolijker uit te zien =)
  Fijn Sinterklaas weekend!

  Groetjes Irma

 6. Deze reactie is gedaan door Brigitta op 4 december 2010 om precies te zijn om 12:35 pm

  Hoi Suzan. Bedankt voor je patroontje. Gezellig. Ga kijken of ik nog ergens van die mooie bellen kan scoren, vind dat zo leuk. Groetjes, Brigitta.

 7. Deze reactie is gedaan door Pauline op 4 december 2010 om precies te zijn om 5:27 pm

  Hoi Suzan Bedankt voor het lieve patroontje. Mijn vingers jeuken om er mee te beginnen, maar eerst , ook voor jou, een gezellige Sinterklaasavond

 8. Deze reactie is gedaan door Brigitte op 5 december 2010 om precies te zijn om 10:03 am

  Wat een leuk idee.
  Ik kom vandaag via via voor het eerst een kijkje nemen.
  Ik vind het engeltje een schatje. Als je het goed vind wil ik je graag een kaartje sturen.
  Groetjes en een fijne Sint zondag Brigitte

 9. Deze reactie is gedaan door Gerda op 5 december 2010 om precies te zijn om 11:07 pm

  Leuk ik heb gelijk een kaartje gestuurt ben benieuwd hoeveel je er uiteindelij krijgt. Vast bedankt voor het patroontje als mijn kaartje voor de stakking aan komt want woensdag gaat tntn weer staken voor 3 dagen.

  Groetjes gerda

 10. Deze reactie is gedaan door Els op 6 december 2010 om precies te zijn om 3:21 pm

  Bedankt voor het patroontje, ik heb het engeltje met veel plezier gemaakt.

  groeten els

 11. Deze reactie is gedaan door Ingrid op 6 december 2010 om precies te zijn om 7:19 pm

  Hoi Suzan,
  Dankjewel voor het leuke patroon,super.
  Heb je al spijt van je oproep?Je hebt volgens mij straks niet genoeg aan één muur en bent er vast super druk mee!!!
  Nogmaals dank,groetjes,Ingrid

Schrijf een reactie