*

Ik wens je een warm hart

december 2010 | Algemeen | 3 Reacties ┬╗

Buiten is het koud maar in het atelier is het heerlijk warm. Dat komt natuurlijk door de cv die in de herfst is aangelegd. Maar al die leuke kaarten die ik al heb gekregen brengen ook veel warmte. Het verrassingspatroon met liedboekje en zijden vleugeltjes worden volgens mij ook warm ontvangen als ik de reacties lees. Een aardig woord en soms alleen een groet of lach kan je ook warm maken. Het is zo eenvoudig en kost niets. We hebben het soms zo druk met onze dagelijkse bezigheden maar alleen echte warmte kun je ontvangen van andere mensen. Daarom wens ik je veel warmte toe. Wil je ook het verrassingspatroon ontvangen? Scroll dan even naar beneden en lees wat je moet doen.

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Peggy van zon op 10 december 2010 om precies te zijn om 2:53 pm

  Dank je wel voor het mooie patroontje! Vanavond even tijd voor mezelf, dan ga er ik lekker mee aan de slag!
  Ze gaat zeker een mooi plekje krijgen.

  Lieve groet,
  Peggy

 2. Deze reactie is gedaan door Rianne op 12 december 2010 om precies te zijn om 8:07 am

  Hoi Suzan. Gaat het weer een beetje, Zal wel schrikken geweest zijn. Ik was wel geschrokken toen ik het las.
  Beterschap voor je. Lieve groetjes Rianne.

 3. Deze reactie is gedaan door els op 22 december 2010 om precies te zijn om 11:35 pm

  ik geniet van de verzorgdheid van je site en patronen, leuke originele patronen zijn het

Schrijf een reactie