*

Mijn postkantoor(tje)

november 2010 | Algemeen | 2 Reacties »

Als het maar even kan breng ik de bestellingen weg met mijn fiets. Nu wonen we gelukkig maar 500 meter bij het postkantoor vandaan. Vandaag is alles nog te houden op de fiets maar soms pendel ik twee keer heen en weer. Dat is altijd nog sneller dan met de auto want dan moet ik omrijden. Bij hele grote dozen moet ik met de auto want de spullen en ik moeten wel heel blijven. Ik ben er nu al negen jaar trouwe klant en dat schept toch een band. Ze weten inmiddels wanneer het drukke tijden voor me zijn. Op mijn beurt heb ik de winkel zien veranderen. Het postkantoor dat in de boekenwinkel zat is eruit en is nu een verkooppunt  in de Readshop. Ik heb de schade in de winkel en aan de ruiten gezien na inbraken en had net mijn dozen heen gebracht toen de winkel werd overvallen. Met alle veranderingen bij de TNT hoop ik dat mijn “eigen” verkooppunt hier altijd zal blijven.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 16 november 2010 om precies te zijn om 11:51 am

    Fijn, zo’n postkantoortje dicht bij ;)

  2. Deze reactie is gedaan door Suzan Datthijn op 29 november 2010 om precies te zijn om 5:26 pm

    Wat leuk, Suzan, een stukje van onze winkel op je site.Heel leuk verhaal van jou. Goede reclame!!! Ziet er leuk uit, je website. Gr. en tot ziens.

Schrijf een reactie