*

Bijzondere mailtjes

november 2010 | Algemeen | 4 Reacties »

Elke morgen als ik mijn computer op start is het weer een verrassing wat voor mail er binnen komt. Meestal  zakelijk en soms heel  persoonlijk en ontroerend. Zoals de correspondentie die ik had met een moeder die haar dochter verloor. Haar dochter was nog maar begin twintig en net zelf moeder geworden van een dochter. Ik had haar wel al mijn pakketten willen schenken als dat het verdriet weg kon nemen. Ze heeft het pakket van Pippi Langkous gekregen omdat haar dochter graag een Pippi Langkous  had willen maken en die van mij net uit kwam. Voor haar kleindochter kreeg ze het Reiswiegje. Het toeval wil dat het pakket van de Babyengel uitkwam op de verjaardag van haar dochter. Toen kreeg ik weer een ontroerende mail van haar. Dat zijn dingen die je bij blijven.

Vorige week kreeg ik een foto toegestuurd van Dory. Ze had haren van haar overleden katertje bewaard en die gebruikt voor het regenboogdansje. De kabouters kregen mooie oranjerode haren en de zon en de regendrupjes werden ook  gevuld met de haren. Het is bijzonder hoe een viltpopje je kan helpen verdriet een plaatsje te geven.

Rianne van het Koekendiefje stuurde een prachtige foto van het Hart van Goud. Ze had er maar liefst drie gemaakt en één onder een glazen stolp gezet. Omdat er genoeg goudstof in het pakket zat kon ze nog een paar hartjes maken. Wat een leuk idee om de engel onder een glazen stolpt te plaatsen. Ik heb al gekeken in een paar Kringloopwinkels maar ben ze nog niet tegen gekomen. Wie heeft er een tip voor mij?

Reacties

Er zijn 4 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Aukje (aukjesatelier.nl) op 21 november 2010 om precies te zijn om 8:33 pm

  Ontroerend kunnen sommige mails zijn he?
  Een luisterend oor, een klein gebaar en mens zijn voor de ander, zijn het grootste geschenk wat je kunt geven.
  Fijne week!

 2. Deze reactie is gedaan door Wolfje op 22 november 2010 om precies te zijn om 1:55 pm

  Bijzonder allemaal.
  Volgens mij heb ik glazen stolpen bij de Action gezien.

 3. Deze reactie is gedaan door suzanbarelds op 22 november 2010 om precies te zijn om 2:15 pm

  Dank je wel Gracia. Ik zal morgen kijken. Moet toch naar de binnenstad voor een stofzuiger voor het atelier. Zo saai om te kopen maar wel noodzakelijk.

 4. Deze reactie is gedaan door Marielle Reijerse op 26 november 2010 om precies te zijn om 4:37 pm

  Weet niet of je inmiddels voorzien bent van stolp, maar heb ze bij blokker ,intratuin en xenos in verschillende maten gezien. een mooi windlicht gebruik ik zelf regelmatig, daar onze hond de seizoentafel vaak bezoekt en ermee gaat spelen.
  suc6 met de eventuele zoektocht
  creatieve groet Mariëlle uit Amersfoort

Schrijf een reactie