*

Zwarte piet

oktober 2010 | Algemeen | 1 Reactie »

Sinterklaastijd komt eraan. Dat is te merken aan de bestelling sint en pietpakketten die ik kreeg. De voorraad pietenhoofdjes was dan ook helemaal op. Dat betekende dus verven. De hoofdjes van zwarte piet verf ik één voor één met de hand. Een hele klus elke keer, kijk maar mee.

En zie ik nu piet al bij ons op de schoorsteen zitten? Nee hoor, het is de oudste zoon die zijn vader helpt mos van het dak te halen en de dakramen schoon te maken. Hij kon de verleiding niet weerstaan om even op de schoorsteen te gaan zitten.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Karin op 30 oktober 2010 om precies te zijn om 5:29 pm

  wow! wat een hoop hoofdjes… gaaf hoor!
  hoop dat mijn pakketjes ook goed gaan verkopen met sinterklaastijd! ;)

  alhoewel buren nog nie terug zijn :(

  groetjes
  Karin – CreaKa

Schrijf een reactie