Fotoshoot, Vaya en een beetje fantasie

Geplaatst op: 27 augustus 2010

Op een middag in juni werd ik gebeld door een redactrice van het weekblad Margriet. Of ik wilde meewerken met een reportage over favoriete plekken in huis. Ze volgde mijn site al een poosje en vond het atelier er zo gezellig uit zien. Natuurlijk wilde ik graag meewerken. Ik kom liever in het blad met mijn atelier dan met een reportage over lastige pubers of enge ziektes.

Het interview ging via de mail en op één van de warmste dagen in juli kwamen een fotograaf en visagist. Eerst werd ik prachtig egaal opgemaakt zodat mijn rimpeltjes wat minder zichtbaar werden. De fotograaf installeerde ondertussen zijn camera en lampen. Inmiddels was de temperatuur boven de 30 graden gestegen in het atelier. Mijn haren plakten op mijn hoofd en mijn gezicht moest steeds worden droog gedept. Na een paar honderd foto’s was de fotograaf pas tevreden. Ik ben natuurlijk geen professioneel model dus dat zal de reden wel zijn geweest.

En de afgelopen week was het eindelijk zover. Het artikel was geplaatst. De foto is prachtig geworden en de tekst is lekker vlot om te lezen. Mocht je het nog niet gezien hebben dan kun je hier het artikel vinden.

De teller van het patroon Knuffel Vaya staat al op € 241 en dat is al richting de € 300. Wat toch een mooi idee dat we met een patroontje zoveel mensen in Nepal kunnen helpen. Binnenkort hoop ik wat popjes gemaakt in Nepal hier te kunnen laten zien.

De nieuwsbrieven met zeven nieuwe ontwerpen voor 1 september  zijn vandaag naar de winkels verstuurd. De eerste bestellingen rollen al binnen. Het weer is er nu ook echt naar. Binnen in de gezellige huiskamers met de knutselmand binnen handbereik zie ik je al zitten. Kaarsjes aan, muziekje op, wollen sloffen aan en warme thee of koffie erbij. Als je al maanden bezig bent met nieuwe ontwerpen en het vullen van de pakketten gaat mijn fantasie wel eens met me op de loop. Ik ga eerst met de stofzuiger door het atelier voordat ik de naaimand erbij pak.

Pin It on Pinterest