Klusjes

Geplaatst op: 7 mei 2010

De vakantieweek van de kinderen zit er bijna op. Als zij nog in bed liggen ben ik al in het atelier aan het werk. 10 Uur moeten ze opstaan, doen hun klusje in het huis voor die dag en mogen tot 12 uur achter de pc. Daarna is het tijd voor andere bezigheden. Die regel werkt heel goed.

Albert is postbode maar hij weet niet voor hoelang nog. De TNT voert steeds weer veranderingen door. Daarom mag hij op kosten van de TNT een opleiding doen. Afgelopen week is hij begonnen met de opleiding tot buschauffeur. Dat leek hem altijd al leuk. Het was wel wennen om opeens drie hele dagen in de schoolbanken te zitten terwijl hij anders altijd fysiek aan het werk is.

Elke vrije minuut die we hadden hebben we deze week in het magazijn gestoken. Op Bevrijdingsdag konden we flink doorwerken. Dus geen festivals voor ons maar noeste arbeid. Het plafond is klaar en mooi geel gesausd. Ook de deur heeft een mooie zonnige kleur gekregen. Op dit moment is Albert bezig met het installeren van de verlichting. Op de foto zie je de lampen op het werkblad liggen. Zaterdag komt de vloer erin en maandag hoop ik de eerste bakken erin te kunnen zetten.

Dinsdag 11 mei komen er vier nieuwe pakketten uit. Alle pakketten liggen al klaar en de eerste winkels hebben al besteld. Altijd weer een spannend moment voor mij. Van het idee, ontwerp, voorbeeld, patroon, materialen snijden tot het maken van de pakketten is er veel werk verricht. Ik ben zelf heel tevreden over de ontwerpen en hoop op veel leuke reacties.

Pin It on Pinterest